Leoparddrengens
Public Key

fredag den 16. januar 2009, kl. 18.19

Blodpølse

Har levet af frugt & smoothies hele ugen, samt en del af sidste - har vist trængt til en udrensning efter december. Og det har også været fint & dejligt. Og havde så egentlig tænkt at drikke mig stiv i vodka og smoothie i aften, inden jeg går i byen (regner med at gå på Amigo + Ideal, hvis nogen vil ud og kigge efter mig).

Men fik pludselig øje på en blodpølse i Netto på vej ind - og så røg jeg i den modsatte grøft, så den står på blodpølse & rødvin i aften. Blodpølse er faktisk nyt for mig, jeg smagte det første gang i efteråret, men opdagede at jeg godt kunne lide det - det er sådan lidt sundt slik-agtigt. Og så er det vist også snart tid for at jeg skal tappes igen, og så er det godt med noget jern (jeg ligger altid på grænsen til om de vil tappe mig eller ej, fordi jeg ligger i den lave ende blodprocentmæssigt).

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: