Leoparddrengens
Public Key

søndag den 11. januar 2009, kl. 15.03

Sic Transit Gloria Mundi

Ak. Som tidligere nævnt har jeg en forkærlighed for PopCap Games og deres produkter. Især spillet Peggle er en favorit.

Nu har min yngste søn så idag syntes det var sjovt at rode rundt med nogle af de knapper han som regel ikke trykker på, og slettet alle mine spil der. Lidt stygt, da der var mange gode imellem, og det har kostet meget blod, sved & tårer i sommers at nå så langt som jeg var - jeg manglede kun 2 eller 3 challenges i at have gennmført alle. De som ikke kender Peggle forstår nok ikke hvad det vil sige, men lad mig sige det sådan: jeg er mangen en gang blevet pænt imponeret over mig selv i det spil :)

Men det er så ikke mere - eller skal ihvertfald starte forfra. Så nu fortsætter jeg nok i Peggle Nights i stedet. Men lad mig runde af med dette YouTube klip over et Peggle skud jeg gerne ville have haft æren af at fyre af - men det skal altså understreges det er ikke mig.Hvis du er Peggle fan, så check det ud & bliv imponeret. Hvis du ikke er Peggle fan skulle du måske checke spillet ud...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

I kan også prøve A Glorious World på http://www.komogvind.dk/spil/agloriousworld - det er ikke helt ligesom Peggle, men kræver nogle af de samme færdigheder af spilleren og går også ud på at skyde bolde af sted. Sjovt spil.

Leoparddrengen sagde ...

Tak for tippet!

Desværre må jeg sige, at komogvind kræver for meget, for at jeg har lyst til at signe up - og hvis man ikke gør det kan man ikke prøve spillet.

Men når det kræves at man accpeterer at modtage spam, samtidig med at man accepterer betingelser - og man ikke kan prøve ting uden at lave en konto - så står jeg af på forhånd.

Det er synd hvis det rent faktisk er et godt produkt - men det er altså en af de måder jeg overlever i nettets labyrinter :)