Leoparddrengens
Public Key

søndag den 11. januar 2009, kl. 23.41

Bælter

Er gået lidt amok på QXL den seneste uge, i bælter af alle ting. Mest endda under accessories til Hende. Senest har jeg iaften vundet en auktion på 10 stks (til ialt 148, så det er ingen formue, dog).

Det skyldes at jeg må have noget til mine efterhånden ret omtalte dragter. Bemærkede nemlig da jeg var ude som Zappo i sidste weekend, at jeg i profil kom til at se noget tyk ud - eller ihvertfald kraftig.

Og godtnok er jeg ikke længere så tynd som jeg var engang, men decideret kraftig gider jeg altså ikke. Især ikke når det ikke er sandheden. Problemet er nemlig, at de er så stramme, at de skyder genvej fra lænden direkte til skulderbladene og springer svajet i ryggen over - hvilket medfører at det ser ud som jeg har nogle centimeter mere på ryggen end jeg egentlig har.

Men tror altså at bælter nok skulle kunne rette op på det - og så kan jeg også bruge dem som utility belts. Men det gør det jo så ikke lettere at komme på toilettet - måske jeg simpelthen skulle tage skridtet fuldt ud og gå med ble; men det vil nok se en anelse kikset ud. Og så er det da ihvertfald kun de virkelig bizarre jeg kan satse på at score...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: