Leoparddrengens
Public Key

søndag den 11. januar 2009, kl. 08.45

Hacket!

Well, ikke mig, men min søn. Blev revet ud af fjerene af min nærmest grædefærdige ældste, som var blevet hacket.

Han han har en konto på et børnechatsite (vist egentlig ungdomschatsite, men de begynder tidligt), hvor man kan købe ting & møbler man kan have stående på sine værelser - det er vist en videreudvikling af "Højhuset" hvor jeg selv slog mine folder som Onkel Theo for godt 10 år siden, da jeg var ny på nettet.

Anyway, én eller anden har så lavet et phishing site, hvor man kunne gå hen, indtaste sit brugernavn & password og få alle de ting man kunne ønske sig. Det havde min søn i barnlig naivitet så gjort - og da han siden vendte tilbage til chatsitet var han ribbet for stort set alt.

Har så sendt mail til supporten, så er lidt spændt på hvad der kommer ud af det. Det kompliceres dog af, at han har opgivet sin alder i sin profil til 30 år(!) da han egentlig er for ung til at måtte bruge sitet.

Men ser sådan på det, at det ihvertfald er bedre han lærer om den slags nu, end senere i livet. Skal dog love for de starter tidligt i vore dage - han er under 10...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: