Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 15. januar 2009, kl. 01.12

Iznogood
Jeg kan meget godt li' den plakat der hænger rundt omkring for tiden, med "Venstre ved du hvor du har" - og så billede af Lars Løkke med sine fellow mujahedeen - jeg har desværre ikke kunnet finde selve plakaten på nettet (mærkeligt?), men billedet er da til at finde.


Men må sige - udover at det selvfølgeligt altid er pudsigt at se ham der - kan jeg ikke komme mig over hvor meget han ligner Iznogood. Vel at mærke fra de tidlige tegninger, hvor han [Iznogood] ikke er så skarp, og endnu ikke har fået så lang hage & skæg (dem har jeg desværre heller ikke kunnet finde nogle af online, så ligheden er nok svær at se på disse billeder). Og så må man jo spørge sig selv, hvad kaliffen egentlig siger til, at han så gerne vil være kalif istedet for kaliffen.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: