Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 30. august 2011, kl. 22.16

Mail til @Radikale og @Enhedslisten - Spørgsmål om sexkøbsforbud

Nu har jeg i anledning af mit tidligere indlæg om valg, stillingtagen og sexkøbsforbud skrevet denne mail, og sendt til Radikale Venstre og Enhedslisten. Så må vi se om det giver mere svar.

Kære Enhedslisten og Kære Radikale Venstre

Jeg har skrevet et blogindlæg, hvor jeg fortæller om, at jeg for første gang i mit voksne liv er i tvivl om hvem jeg skal stemme på - om det skal være Ø eller B. Og at et spørgsmål der for mig vil/kan være afgørende er spørgsmålet om sexkøbsforbud.

Jeg vil sætte pris på hvis I kan læse indlægget og give jeres kommentar til det - meget gerne uden henvisning til "den lykkelige luder".

Jeg er også meget nysgerrig efter at vide, om I - hvis det skulle kome til afstemning om et forslag om at forbyde sexkøb - vil "stille de enkelte medlemmer frit", eller insistere på partidisciplin. Hvis I har taget stilling til det. For så vil det jo være mere relevant at høre fra de kandidater jeg kan stemme på, og jeg vil så gå videre med spørgsmålet.

I må meget gerne kommentere på selve bloggen, eller svare mig per mail. Hvis I svarer per mail vil jeg lægge svarene på bloggen, medmindre i decideret beder mig om at undlade det.


Bedste hilsner
/Leoparddrengen

P.S. Til jer begge: Tillykke med kanon ført valgkamp, so far - det kører for jer. Og jeg ønsker jer begge et rigtigt godt valg.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: