Leoparddrengens
Public Key

mandag den 29. august 2011, kl. 22.34

Hjemme hos Alex Ahrendtsen

I den famøse Vollsmose-DF-valgvideo jeg skrev om i går, siger Alex Ahrendtsen til den kriminelle type som antaster ham, at han "bor her".

Og i TV Avisen her til aften her til aften fortalte Pia Kjærsgaard - som da nok syntes videoen satte sagerne på spidsen, men den fik gang i debatten om de virkelige ting, og det var jo kun godt! - at Alex Ahrendtsen selv boede i Vollsmose, og derfor heldigvis kendte til problemerne indefra i modsætning til alle halal-hippierne i Nordsjælland.

En sentens på jp.dk i dag, fik mig dog til at at løfte blikket - her siges det nemlig at han "bor i Odense tæt på Vollsmose".

Og jeg fandt så disse billeder, via Google Maps af hans bopæl. Som jeg blev belært på Twitter er Vollsmose en bydel i Odense, og det er faktisk den han bor i. Men hvis man har et billede af, at han bor i det ghetto-område, som også kaldes Vollsmose (forvirrende) - så passer det altså ikke rigtigt.
Alex Ahrendtsens hus, som vist på Google Maps

Sandheden er at han bor i klassisk ligusterhæk/parcelhus ghetto. Så det der med at kende tingene indefra - det giver jeg altså ikke meget for.
Området set ovenfra - ren parcelhusghetto.
Den virkelige "ghetto" ligger umiddelbart
nord for dette.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: