Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 14. maj 2011, kl. 19.52

Madpakke-smoothies

Tillad mig at gøre lidt reklame for et produkt som jeg - og især mine børn - er blevet ret glad for: Innocents smoothier i nye portionsstørrelser, som kan komme med i madpakke. (Og som kan holde sig op til 12 timer udenfor køleskab.)

I forvejen synes jeg nok Innocent laver de bedste købe-smoothier - men det her er altså ret smart, med den pakning. Og iøvrigt noget man dårligt selv ville kunne gøre, hvis man i øvrigt tog sig tid til at lave smoothien om morgenen.

Det største problem jeg hidtil har haft med dem var da de var udsolgt, og ungerne brokkede sig over at de ikke fik dem med!

Og så er der selvfølgelig prisen - det koster jo en del. Men jeg synes egentligt, i betragtning af alt det feel-good de leverer, både i form af indholdet, men også deres meget etiske tilgang i det hele taget, at det ikke er så galt.

Og madpakke-størrelserne svarer prismæssigt til kartonerne: hvis man køber en pakning på 4 x 180 ml svarer den i pris til en karton på 750 ml (små 30 kr).

Jeg har foreløbig set dem til salg i Føtex og Irma - og vil altså godt give tippet viedere. Selvom der måske er større chance for at der er udsolgt...

Og jeg skal lige understrege at jeg ikke bliver betalt for det her, og ikke har nogen økonomiske interesser i Innocent - selvom det sikkert kan lyde sådan!

Men jeg synes bare de leverer et godt produkt, virker sympatiske - og så er de næsten naboer, de bor nede på Vesterbrogade.

(Hvis jeg skulle give dem en ide, ville det være at lave en mikset pakke, med 2 jordbær og 2 mango/ananas. Og så kan de jo overveje at gå ind på bar-markedet med shots med Vodkasmoothie. Det kunne sikkert blive populært i hipster-miljøet - men er måske ikke så Innocent.)

Og hvad - lad mig da bare gå all-in og også bringe deres reklamefilm for dem (jeg har nu ikke generelt problemer med at få frugt i mine børn, så det er ikke derfor):

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: