Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 12. maj 2011, kl. 14.34

Hellere latterliggørelse end vrede over grænseløs dumhed

Der var megen vrede vendt mod DF igår, over at de fik deres latterlige grænsekontrol igennem. Og fint nok, det kan man da godt være sur over.

Men realiteten er jo, at den grænsekontrol der kommer ikke vil komme til at betyde en skid, udover at den vil koste nogle penge, og der skal ansættes nogle folk som kan proppes i nogle uniformer og stå og kede sig ved grænsen. Det ligger jo faktisk i opgaven at de ikke må undersøge andet end en tilfældig bil engang imellem.

Og hvis det betyder at bilerne kommer til at køre langsommere igennem - fint med mig, alt der kan sænke farten og gøre livet surere for bilister har min støtte.

Så kan man være vred over DFs syn på at alle ulykker kommer udefra, og bare vi lukker helt af går det meget bedre. Men det er jo ikke noget nyt - den holdning har de altid haft. Så hvis man skal være sur på nogen i den anledning er det V&K.

Nej, jeg synes der er meget mere fornuft i at latterliggøre DF. For helt ærligt - det handler jo om, at de har skullet have et figenblad for at gå med på at forringe efterlønnen. Som de ellers har garanteret, meget mere end Nyrup gjorde i '98, at det ville blive over deres lig, hvis der blev pillet ved den.

Det har de så glemt alt om nu. De vil ganske vist sige, at hvis det ikke var for dem, ville efterlønnen helt blive afskaffet, at de fik det mindst ringe resultat. Men det er noget ævl - for hvis DF sagde nej til efterlønsforringelser ville det ikke kunne lade sig gøre at finde 90 mandater.

Så der står tilbage, at DF har solgt efterlønnen for: nogle forblæste toldskure med nogle sovende tolere, og en fin rød & hvid grænsebom som ikke må lukkes.

Det er det budskab man skal have frem. DF fremstår i øjeblikket som vindere, og des mere vrede man pisker op imod dem, des mere vil det billede tegne sig. Hvor sandheden er, at de har solgt hvad de sagde var deres helligste hjerteblod for - stort set ingenting.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: