Leoparddrengens
Public Key

søndag den 15. maj 2011, kl. 13.24

DF kræver mulighed for spærring af udlændinges telefoner

Dansk Folkepartis Peter Skaarup er i dag ude med et kontroversielt forslag: at det på bestemte tidspunkter skal være muligt at spærre for udlændiges tilgang til telefonnettet.

Jeg talte med ham, for at få en uddybning af forslaget:

Tanken kom efter at Danmark i går missede at vinde Melodi Grand Prix'et endnu engang, efter at vi igen klart stillede med den bedste sang. Istedet gik sejren til en kedelig sang fra det asiatiske og muslimske land, Aserbajdsjan. Hvilket i sig selv er utilstedeligt, mener Peter Skaarup, men det værste er de sange som der stemmes på.

"Det er jo tydeligt at folk stemmer efter hvor de kommer fra, og ikke hvilken sang de kan lide," formulerer han det. "Og heldigvis er der endnu kun få muslimske lande med i Grand Prixet, så mange muslimer kan ikke stemme på deres eget land - men så stemmer de bare på et andet muslimsk land, som Aserbadsjan eller Tyrkiet."

Så derfor vil Dansk Folkeparti stille som krav, til de næste forhandlinger DF skal medvirke i, at nationaliteten på telefonbrugere registreres, så det er muligt at lukke for adgang til bestemte typer opkald for udenlandske personer som opholder sig i Danmark.

"I første omgang handler det om Eurovisionen, så vi kan få den gode smag tilbage i den - og vi slipper for at tilfældige udlændinge stemmer på helt latterlige sange," siger han. "Men man kan da sagtens forestille sig, at det kan komme på tale ved andre lejligheder også. Under Muhammedkrisen, for eksempel, kunne det da have været meget nyttigt at kunne lukke for egyptere og syreres mulighed for at ringe hjem. Jeg kan sagtens forestille mig at det kan blive nyttigt i andre situationer. Men i første omgang handler det om vores danske og europæiske kultur. Det er jo galimatias at vi lader tilflyttere ødelægge det bedste vi har! Afstemningen fra Danmark bør være forbeholdt danske statsborgere - det kan da ikke være så svært at forstå?"

Han er selv overbevist om at forslaget vil blive gennemført: "Nu fik vi jo aldrig vores forbud mod paraboler, så de skylder os på det punkt," siger Skaarup.

Jeg tog kontakt til Venstres integrations- og udlændingeordfører, Karsten Lauritzen. Han vil ikke umiddelbart tage stilling til forslaget, men vil ikke afvise det, og kalder det "interessant".

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Ja jeg bringer nyheden om at MGPskal gå om!

Det værste er jo at det her KUNNE være sandt.

Leoparddrengen sagde ...

Jep - havde set den.

Overvejede også om min gik for tæt på din, men havde allerede idéen til den.

Og jo, det kunne de sagtens finde på.

Anonym sagde ...

Umiddelbart lyder det som en god plan. ;O)

Leoparddrengen sagde ...

ja, han er kløgtig, ham Peter Skaarup!