Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 7. maj 2011, kl. 20.34

Anders Samuelsen bliver årets Freedom Fighter (#twitterfun #FF)

Som jeg før har været inde på - i et indlæg som gav anledning til en del debat i kommentarsporet - har Liberal Alliance her i foråret lanceret et spil på Facebook, som belønnede de net-aktivister - kaldet Freedom Fighters - som anbragte flest indlæg og kommentarer i fora og tjenester som facebook og twitter. Systemet var ganske enkelt - man blev tildelt et nummer, og hvis man så var Freedom Fighter nummer 1234 skrev man #FF1234 et sted i sit indlæg. Og det blev så talt sammen, og så kunne man se hvem der leverede mest.

Nu er stillingen så gjort op, meget passende skete det 4. maj - og Liberal Alliance har i dag kunnet meddele at vinderen er ingen ringere end ypperstepræsten selv, Anders Samuelsen. Så jeg ringede til ham, for et interview:

LPD: Hej Anders, det er Leoparddrengen. Forstyrrer jeg?
AS: Nej, jeg stod såmænd lige og bagte nogle boller, men de har godt af at hæve lidt længere, så det er fint!
LPD: Tillykke med at du har vundet Freedom Fighter-titlen i Liberal Alliances frihedsspil!
AS: Taktak, det er jeg også meget stolt af!
LPD: Kan du fortælle hvad du gjorde? Hvad er din hemmelighed?
AS: Jamen, jeg synes egentligt ikke jeg har gjort noget særligt for det. Men det viser jo noget om, at hvis bare man brænder nok for en sag - så lægger man alle kræfter i, uden at det føles som en byrde!
LPD: Hvad var egentligt dit tag - hvilket FF-nummer var du?
AS: Nu er jeg jo ligesom grundlæggeren af det hele, så det ville jo ligesom virke forkert at give mig et nummer, syntes teknikerne, så de gav mig simpelthen tagget #FF - for ligesom at symbolisere, at jeg er den oprindelige frihedskæmper.
LPD: Og det er så det du har skrevet det ene indlæg efter det andet med, for at fremelske danske frihedsidealer?
AS: Lige præcis - man kan jo godt sammenligne det lidt med modstandsfolkene under besættelsen, hvor jeg med små stik her og der ødelægger fjendens sammenhængskraft. Lidt på samme måde som ham der Ayn Rand gjorde i 50'erne, hvilket er grunden til at USA trods alt ikke blev kommunistisk.
LPD: Jeg kan se i de statistikker, at du stort set ikke var aktiv i løbet af ugen, men pludseligt hver fredag går det helt amok med hvor mange indlæg du har leveret - især på Twitter-tjenesten er det helt utroligt hvad du har kunnet overkomme, der var hundredetusinder, nogle gange millioner, af indlæg, fredag efter fredag. Hvordan forklarer du selv det?
AS: Altså, som sagt, det er faktisk ikke noget jeg selv har lagt mærke til. Men det er vel noget med, at når det bliver fredag så er det blevet weekend, og så behøver man ikke rende til alle mulige møder. Og så kan man være aktiv på... hvad var du kaldte det, Tutter?
LPD: Twitter... ok, jeg må sige jeg er imponeret. Men hvordan så - præmien, det var jo at sidde til bords med dig på valgnatten - og nu skal du så sidde til bords med dig selv?
AS: Ja, men så er jeg da også sikker på en fornuftig samtale, hæhæ. Nej, spøg til side, jeg havde selvfølgeligt gerne set at en anden havde taget pladsen - men hvad kan jeg gøre, når nu det ærligt og redeligt er mig der er den bedste? Så må jeg jo bare sidde i to stole for at symbolisere det...
[her begyndte Anders Samuelsen at nynne noget, som det efter et øjeblik gik op for mig var kendingsmelodien for TV2s Bingo Banko - og kort efter begyndte han at synge:]
AS: man er sin egen bedste ve-en / og sin egen Løkkes sme-ed / lada-dadidi-dada / lalalalaa
LPD: Anders.. hey Anders?!
AS: ladadidi Bingo / og Bingo Bingo Banko
LPD: Anders?
AS: lala-lalalala / sin egen bedste ve-en / og sin egen Løkkes sme-ed

Jeg lagde på. Der var vist ikke mere at komme efter. Men det er godt han kan holde sig selv med selskab.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: