Leoparddrengens
Public Key

fredag den 6. maj 2011, kl. 00.32

Nøgen i ørkenen

Jeg fatter vist ikke den her reklame - men det er nok heller ikke meningen. Såvidt jeg kan se er det noget med Thelma & Louise tilsat lidt lesbian flirt og forræderi.

Så det er sikkert meget oppe i tiden alt sammen.

(Og jeg betales hvis du klikker på den.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

9 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jamen så klikker jeg da! VI skal jo hjælpe hinanden.

M sagde ...

Arj, nu skal de altså se at holde op med at bruge nøgne damer til at sælge produkter med!

Gad vide hvordan man skulle skrue en reklame sammen, hvis produktet man ville sælge rent faktisk var en nøgen dame???

Leoparddrengen sagde ...

Ville gerne kunne give et fornuftigt svar på det - men er blevet så distraheret af at tænke over emnet, så det kommer der vist ikke noget fornuftigt ud af...

For eksempel er der et et ord der bliver ved at poppe op, men det giver ingen mening: dåseskjul?!

M sagde ...

Haha, noget med at skjule dåsen? Yrk - plat;o) Forøvrigt - og det er jo honky dory hvis du rydder op i kommentarer du ikke ønsker at ha' stående på din blog, men jeg synes jeg et par gange har oplevet at jeg skriver en kommentar, som forsvinder efter lidt tid? Senest en kommentar til din ballonscene, hvor jeg rodede mig ud i noget med at jeg gerne ville æde noget af din hjerne...men det var måske for barsk kost? Nå, men hvis ikke du har slettet den, så tror jeg du har ballade med din kommentarfunktion...

Leoparddrengen sagde ...

Nej, det er skam mig der har slettet dem - hvergang har jeg skrevet en forklaring (og tak for din sædvanligvis pæne kommentar), som jeg regnede med du fik, fordi jeg regnede med du abonnerede på kommentarer. Det gør du åbenbart ikke, så - hvordan pokker holder du så øje med om der kommer kommentar til din kommentar? Går du ind og kigger nogele dage efter? Bliver det ikke ustyrligt?

Nå, men anyway, jeg sletter så både din kommentar og min med forklaringene på sletningen, for den tror jeg du har fået, og vil ikke hænge dig ud :)

...og grunden til at jeg sletter: du afslører løsningen på quiz'erne i dine glædestårer over løsningen!! Og løsningerne skal altså kun være ovre på Quiz-svar siden - så hvis kommentaren skal indeholde løsningen, er det der den skal hen!

M sagde ...

Næ, jeg abonnerer ikke på kommentarer - aner ikke hvordan jeg kobler mig på den funktion her? Og jeg går ofte tilbage til gamle indlæg, for at se om du har svaret - og mener også jeg svarer igen (måske kun i ny og næ?) Men det kan også være at der er nogle af dine kommentarer, som jeg ikke får set, fordi hjemmet pludselig er eksploderet i børnevræl og manglende søvn og job og alt muligt andet nymoderns pjank. Og så kan jeg godt se, at det for dig er som at skrive til en dør og det kan der ikke være megen sjov ved!
Men jeg prøver at styre mig med kommentarerne fremover:o) KH M

Leoparddrengen sagde ...

Næ, du har ret, man kan åbenbart kun abonnere hvis man kommentere via sin Google-konto. Det var jeg faktisk slet ikke klar over!!

Så er det skam mig der beklager, jeg kunne jo bare have skrevet pr mail, så :)

(Og jo, du svarer skam også igen, jeg havde ikke fornemmelse af ellers at du ikke læste kommentar - jeg troede bare du var blevet adviseret.)

(Der er selvfølgelig den mulighed at man abonnere på alle kommentarer på en blogger-blog - men det er måske nok lidt overkill for de fleste, men selvfølgelig ikke hos mig.... :)

Det kan du finde link til hos mig nederst på siden for et indlæg, i midten. Eller med andre ord, lige herunder, hvis du læser denne kommentar, og der ikke er kommenteret siden. Eller ved at komme denne url i din feedreader: http://blog.leoparddrengen.dk/feeds/comments/summary.)

M sagde ...

Tak for info - jeg ser lige på løjerne. Enten med Googlekontoen eller feedreaderen:o)

M sagde ...

Tak for info - jeg ser lige på løjerne. Enten med Googlekontoen eller feedreaderen:o)