Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 4. maj 2011, kl. 19.20

Søger du information om Dubli?

Hvis du har er blevet tilbudt at investere i DubLi, eller på anden måde skyde penge i projektet, vil jeg meget råde dig til at læse dette indlæg om DubLi og deres metoder.

Jeg skal ikke gøre mig til dommer over dem - kender intet til dem - men det lyder som noget hvor det vil være klogt med en meget stor portion skepsis. Personligt ville jeg løbe skrigende væk. [Opdatering, 30/10 2012]: Så kom Dubli sandelig også i Kontant her til aften, se programmet her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

9 kommentarer:

Nino sagde ...

Hej L-drengen :)

Tak for din link og kommentar på min blog. Jeg håber vi kan gøre noget ved detm, informere folk omkring firmaer som dette. :)

Allan Hertz sagde ...

Kære gutter. Jeg med i butikken Dubli siden maj 2011. Det er det bedste jeg har nogensinde har investeret i og pengene er begyndt at rulle ind. For at forstå denne forretning kræves indsigt, erfaring, tålmodighed og engagement. Hvis i eller andre har spørgsmål er i velkomne til at kontakte mig på 40742496 eller skrive en mail til: www.kejser3@mail

Leoparddrengen sagde ...

Som sagt, løb skrigende væk! Udover ovenstående er de også siden blevet meldt for vildledende markedsføring.

Og, really, jeg håber ikke en kommentar som ovenstående kan lokke nogle af mine fornuftige læsere.

Unknown sagde ...

en kommentar som din, er jo ikke seriøs, fordi du VED jo ikke nok om det, så hvad ligger til grund for din holdning ? helst faktuelle ting, alt andet er jo gætværk. hilsen christian
den med vildleden marketing er ikke dublis skyld, men nogle der har misinformeret.så simpelt.

Leoparddrengen sagde ...

Jeg har gennem min levetid set alt for mange projekter der ligner DubLi i sin pyramide-agtige struktur, til ikke at blive skeptisk og ville løbende skrigende bort.

Det ved jeg nok til at jeg ville - om andre vil det samme, må de gøre op med sig selv, det skal jeg ikke blande mig i. Men en god ting at huske, er at de folk som sælger projektet selv får en økonomisk gevinst ved at sælge det.

Det er der ikke nødvendigvis noget odiøst i - men man må tage det med i sin vurdering af troværdighed.

Men hvis det kan glæde dig, kan jeg da sige at jeg vil løbende skrigende væk fra enhver form for MLM-projekter eller Pyramidespil - ikke kun DubLi. Jeg ville for eksempel aldrig gå ind i Tupperware-salg (udover jeg finder det ganske idiotisk). Så I er bestemt ikke de eneste.

Anonym sagde ...

Dubli - det lugter jo langt væk af fup og fiduser. Dem der taler for Dubli har formentlig penge ude at svømme de forsøger at redde i land. Fup og fiduser. For en del år siden havde jeg venskaber der røg når jeg afslog deres forslag om at være med i en fantastisk forretnings ide. Selv deres børn havde haft det fantastisk sjovt til hverve mødet. Fantastisk det stadig kan forekomme.

Leoparddrengen sagde ...

Enten penge ude at svømme, eller de som sidder øverst i pyramiden og skummer fløden, ja.

Anonym sagde ...

Hvis folk vil vide lidt om der markedsførings strategi så kaldes det Multi Level Marketing... Det er faktiske ret smart at markedsføre på denne måde... MEN det kan være Utrolig svært at finde ud af hvis man ikke sætter sig ordenligt ind i... Jeg har selv handlet på dubli.com og fik faktisk nogle af mine penge igen... Og det koster altså ikke noget af bruge hjemmesiden...

Anonym sagde ...

Dubli er fremtiden, det der slet ingen tvivl om.. Alle vil bruge det om ganske kort tid ;-)