Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 1. august 2012, kl. 12.30

Meddelelse fra Zuckerberg til aktionærerne


Kære med-Facebook-aktionærer -

Igår endte det så med at, at vores allesammens kære Facebook-aktie (NASDAQ: FB) blev handlet til $21.71 - det laveste endnu. Det er for de af jer, som har været mest uheldige og trofaste, mere end en halvering af aktiens værdi, i forhold til da I købte den.

Nogen kan derfor være grebet af sortsyn, og tænker at "den aktie var da en dårlig forretning"! Men det passer ikke, man har skam godt kunnet tjene penge på den! Personligt har jeg tjent milliarder, og jeg kender flere som har tjent store summer på at handle den short, hvilket er en særlig fin måde at handle aktier.

Men der skal da ikke herske tvivl om, at vi allesammen gerne så aktien være mere værd - personligt mener jeg den i dagens marked burde være mindst $450 værd - og så er det jo noget af et slagtilbud at kunne købe den til kun $21.

Heldigvis har vi som Facebook-aktionærer noget de andre ikke har - vi har Facebook! Og det er vejen til vores succes!

Så her er 3 ting I som aktionærer kan gøre for at nå vores fælles drøm:

Den første er: Lad nu være at bruge Facebook fra jeres mobil! I ved godt at interfacet sutter, og det er fordi Facebook aldrig har været ment til at blive oplevet på den måde. Nej, sæt jer ved jeres trofaste bærbare som har givet jer så mange hyggelige stunder, og brug løs af Facebook. Det vil straks forbedre vores nøgletal, og så bliver markedet mere medgørligt!

Det andet er, når I så er på Facebook, så anbefal Facebook-aktien til alle jeres venner; fortæl dem hvor god en forretning den er, fortæl dem den er mindst $450 værd, og fortæl dem hvor glade I er for jeres aktie. Eller endnu bedre, fortæl dem, at I ikke har nogen aktier, men vil købe nogen med det samme i morgen, for det gælder om at komme først!

Og sidst men ikke mindst: Når I er færdige med at anbefale aktien til alle jeres venner, så klik på nogle reklamer! Det ved I måske ikke hvad er, men det er de der områder af grænsefladen som I aldrig bruger. Klik løs, klik løs! I behøver ikke købe noget der i kommer hen, men I skal klikke!

Vi har ganske vist udviklet avancerede programmer med unik Facebook-teknologi som sikrer et vist antal klik hver dag, men det er muligvis ikke nok til at overbevise markedet.

Så klik løs!, bare et par timer hver dag, så skal I bare se: sammen kan vi gøre det! Og se på den lyse side - med en halveret aktiekurs behøver hver af os kun klikke halvt så meget, som det ellers havde været nødvendigt, for vi er flere til at klikke nu, og sammen gør stærk!

Jeg er glad for I ville lytte til mig, kære med-aktionærer! Vi går en stor fremtid i møde!!

/Mark

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: