Leoparddrengens
Public Key

fredag den 27. juli 2012, kl. 02.59

Danske OL-deltagere på twitter

Jeg har siddet og researchet i nat - eller, vel rettere, egentligt bare searchet - for at finde de danske deltagere ved OL som er på twitter.

Det har resulteret i denne twitter-liste: OLdk2012 - følg den, hvis du vil have kommentarerne fra hestens egen mund!

Men - må jeg ikke have lov til at sige, kære sportsfolk - I gør det sgu ikke let. Selvfølgeligt er der nogen er jer, som har en twitterside, som bare dukker frem på en enkel søgning. Men så er der de af jer, som har fancy hjemmesider på alle mulige måder, med sponsorer, etc - men en twitterprofil, det har I godt nok ikke.

Så er I andre med med helt almindelige hansen/jensen navne - men at I er sportsfolk gør I ikke rigtigt opmærksom på, og et profilbillede - nja, hvorfor det. Jeg er sikker på jeg har misset nogle stykker der.

Anyway - den liste her er så dækkende jeg kunne få lavet den, her natten inden OL officielt starter. Kender du til nogen som ikke er på, så tip mig!

(Kilde for at finde de danske OL-deltagere er : OL - danske deltagere.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Kim Bach sagde ...

Godt arbejde! Man må sige at Caroline Wozniaki fylder meget, og 30 på listen er jo kun noget der ligner 25% af alle deltagere.

Ellers har dansk Wikipedia en ret komplet liste, som dog er "noget" uoverskuelig http://da.wikipedia.org/wiki/Danmark_ved_sommer-OL_2012

Leoparddrengen sagde ...

Meget uoverskuelig - og utroligt det skal være så svært at finde.

Jeg var også på wiki, men droppede den, netop på grund af uoverskuelighed - kom så på DR - og fandt så heldigvis ud af de havde taget deres info fra denne side om de danske OL-atleter 2012.

Som for mig virker som den bedste kilde til info - og desværre ikke scorer højt på google...

Det ville dog have været vildt dejligt for en som mig, hvis deres profiler indeholdt links til eventuelle twitter-profiler. (Og Fb-profiler, vel også hvis man er til den slags. Det er jeg som bekendt ikke.)

Men træerne vokser absolut ikke ind i himlen!

Leoparddrengen sagde ...

Har nu tilføjet link til min grundkilde i teksten - og kom så til at tænke på, at det sgudda også er underligt, at deltagerne ofte i disse lister over en kam omtales som "atleter", burde det ikke kun være de som stiller op inden for atletik der omtales sådan?