Leoparddrengens
Public Key

søndag den 4. december 2011, kl. 22.16

Endelig sandheden - Kristian Jensen står frem!

Midt i mylderet af løgne og fortielser kom det som noget af et chok, da Kristian Jensen her til aften viste sig som en hædersmand, og stod frem på direkte TV - og indrømmede at nogle i Venstres folketingsgruppe / blandt medarbejderne har haft kendskab til - og endda tilskyndet til - læk af fortrolige oplysninger!

Han siger det godt nok noget kringlet - og det ville da have været rart hvis han tog skridtet fuldt ud og specificerede hvem - men det er da rart at have fået den del på plads i det mindste. Vi vidste det selvfølgeligt godt allesammen, men nu tyder noget på, at vi i det mindste kan komme videre. Bravo Kristian!Divya Das: Kan du Kristian Jensen... afvise at der er nogen fra Venstre, fra folketingsgruppen eller fra presseafdelingen, der har kendt til det her læk eller har haft indflydelse på det?

Kristian Jensen: Jeg kan klart afvise, at der ikke er nogen i Venstres Folketingsgruppe, og heller ikke nogen ansatte hos Venstre, der har haft kendskab til, eller viden om, eller tilskyndet til, at lække nogen oplysninger af nogen art!

(Tak til @bripet med hjælp til at skaffe videoen.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Dét kan man sgudda kalde "slippery tongue". Det er vist ingen hemmelig at Kristian og Traktor aldrig har været de bedste venner.

Eric sagde ...

Bekymrende at en tidligere skatteminister ikke ved, at -1 * -1 = 1.

Carsten sagde ...

På samme måde må man applaudere Lars Løkke, der i dag udtalte at "Hvis jeg havde haft en idé, eller en antagelse, eller en formodning om, at folk i eller omkring Venstre var parate til at bryde straffeloven, så ville jeg selvfølgelig have sanktioneret det." (http://bit.ly/uk3wzM) DET er klar tale!

Leoparddrengen sagde ...

@SteenAA
Du mener vist slip of the tongue? :)

Eric
Ja.

@Carsten
Tak, den havde jeg ikke engang spottet - han fik sagt så meget underligt at ørerne var ved at falde af. Godt set!