Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 13. december 2011, kl. 02.13

En god start på de 43: Hertug af Lillehammer

Det er nu et år siden jeg blev 42 - et år jeg - ikke mindst på grund af tallet - havde ret store forventninger til.

Det er så ikke gået helt som jeg havde forventet / håbet. Men i virkeligheden har det været et ganske godt år, for mig personligt. Der er ganske vist ikke sket noget epokegørende, fremadrettet - faktisk har det først og fremmest været et år, hvor min mors helbredsproblemer har fyldt.

Men - det føles ikke som et spildt år, tværtimod føler jeg - på godt og ondt - at jeg er modnet en del. (Det sker når man skal til at agere forælder for egne forældre, har jeg fundet ud af.) Og jeg har ikke været optaget af depressioner i år - nok fordi jeg har været tvunget til andre ting - hvilket i sig selv er en velsignelse.

Så - jo - de 42 var fine. Og interessante, i den kinesiske betydning.

Og så er jeg lige blevet stillet i udsigt af @KnugCarlGustaf at jeg bliver gjort til hertug af Lillehammer - det er jeg både stolt og beæret over. Og lidt nervøs, for det der med at regere er jo ikke rigtigt noget jeg har prøvet før. Men mon ikke det går.

(Og hvis man undrer sig over, hvordan jeg så checket embed'ede det tweet - så kan man læse mere om at embedde tweets her.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Husmoder sagde ...

Tillykke, ærværdige Hertug af Lillehammer

Uden Relevans sagde ...

Ja tillykke! Må se om jeg kan få Sjælland af Knugen så.

Leoparddrengen sagde ...

@Husmoder
Tak, tak af Vor nåde!

@Uden Relevans
Takker - jeg ved ikke med Sjælland, han ville først give mig noget svensk, men da jeg jeg måtte tænke over det, fordi jeg ikke havde så meget styr på svensk geografi, sagde han jeg også kunne vælge noget i Norge, så ville han få det ordnet med Harald - jeg fik det indtryk at det ikke ville gå ligeså glat med Margrethe.