Leoparddrengens
Public Key

fredag den 5. august 2011, kl. 19.24

Rygter om insiderhandel med LAs aktier

Handlen med Liberal Alliances aktier (NLA) blev idag suspenderet på Københavns Fondsbørs på en ellers stille og rolig dag, efter vedholdende rygter om at der skulle foregå insiderhandel med aktien.

Der blev peget fingre på børsen i dag
- men har sagen noget på sig?
Der foreligger endnu ingen beviser, men en del indicier på at nogen med særligt kendskab til Liberal Alliance handler aktien - som ellers i det store hele følger meningsmålingerne - i meget stort omfang, inden udtalelser fra Liberal Alliances folketingskandidater kommer til Fondsbørsens kendskab.

For eksempel skete der massivt salg af aktien mandag eftermiddag, kort før Joachim B. Olsen udtalte sig til TV2s 19 Nyheder om at Danmark skulle have en 20%-enhedsskat - og altså kort før partiet dykkede til nær spærregrænsen. Ligesom der blev gjort massive opkøb sidste år, kort inden det blev annonceret at fænomenet Copenhipster stillede op for partiet.

Det har ikke været muligt at få en kommenter fra de to storaktionærer, Lars Seier Christensen og Saxo Bank. Men jeg fik denne kortfattede kommentar fra partileder Anders Samuelsen: Hvad er det for et trick-spørgsmål, Leoparddreng? Prøver du at sætte en fælde for mig? Du er til latter, Leoparddreng, simpelthen til grin, kan du høre her bagved mig, der har jeg 200 gæster til hjemmebagte boller og de griner allesammen af dig, Leoparddreng!

Og så lagde han røret på. Vi var ellers så gode venner engang.

Well - jeg holder i hvertfald øje med udviklingen!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: