Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 10. august 2011, kl. 11.16

Anonymous vil ødelægge Facebook på Guy Fawkes-dag

Hackersammenslutningen Anonymous har proklameret, at de vil gøre op med Facebook den 5. november - Guy Fawkes-dag. Fordi de mener Facebook er hykleriske og løgnagtige i forhold til hvordan de behandler oplysninger som brugerne tror er fortrolige.

Jeg er ikke sikker på jeg bryder mig om midlerne - men begrundelsen og målet er jeg helt enig i - det er da også derfor mine blogindlæg altid slutter med Iøvrigt mener jeg Facebook bør ødelægges.

Hvad enten man går ind for Facebooks ødelæggelse eller ej, gør man nok klogt i inden 5. november at sikre sig kopi af hvan måtte have lagt på Facebook, hvis man ønsker at bevare det, og træffe de forholdsregler man i øvrigt synes er hensigtsmæssige. For Facebook er så skod-programmeret, at det ikke vil overraske mig hvis de rent faktisk kan gøre alvor af deres trussel!

Personligt vil jeg bare endnu engang opfordre alle til at droppe Facebook. Ikke på grund af Anonymous, men på grund af Facebook selv. Nu er der endda et regulært alternativ i form af Google+.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: