Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 2. august 2011, kl. 23.20

Ronal Barbaren - Trailer 2

Jeg er gennem noget tid blevet punket for ikke at bringe flere reklamevideoer, her på bloggen. Men ærligt talt, der har været langt mellem snapsene som var værd at bringe, de har været ganske intetsigende. Og samtidigt har min egen udgivelsesfrekvens været en del lavere, så jeg risikerede jo det blev en ren reklameblog.

Men den her Ronal Barbaren forventer jeg selv at skulle se. Er dog noget nølende overfor det med "for hele familien", som den ældste søn har hæftet sig ved... men jeg er sikkert også bare forstokket.


(og jeg betales en anelse hvis du ser den)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Sådan! Så håber jeg det skæpper lidt i kassen.

Leoparddrengen sagde ...

Taktak :)