Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 21. april 2009, kl. 17.32

Velsignede stilhed

Puha. Seneste uge med børn startede tidligere end planlagt, og varede også lige lidt længere. Så - hvor meget jeg nu elsker mine børn - er det altså rart at nyde stilheden, og have lidt tid alene.

Vi havde ellers en ret morsom tur i søndags, da vi skulle hjem til min mor. Af forskellige årsager havde jeg anbragt dem i cykelanhænger, som jeg så skubbede dem gående gennem byen i fra Frederiksberg/Vesterbro til Østerbro.

De er alt for store til den, og det i sig selv vækker lidt opmærksomhed. Men det var især årsag til en del morskab, da den ældste begyndte at synge hittet There's a zombie on Your Lawn og til omkvædet lod som om han var ved at spise sin lillebror: I'm gonna eat your brains! - herligt.

At jeg så også måtte bruge en del energi på at de ikke skulle slås alt for meget, og stikke solbrillestænger i hinandens øjne med videre er en anden ting.

Det var stadig en god tur!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: