Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 23. april 2009, kl. 21.02

Til møde på kommunen

Så blev det som forventet - Hanne & Finn (aka Myreløven og Brixtofte) måtte forlade Rosora, Min Italienske Drøm og Casa dei Danese. Og good riddance, undskyld jeg siger det.

Men jeg var faktisk ved at blive nervøs, der var flere fra Det hemmelige Råd der stemte på at de skulle blive, end jeg havde forventet; efter en præstation hvor Hanne nægtede at takke nogen fra byen på Italiensk, fordi hun var sur på læreren over at hun (Hanne) ikke kunne tale italiensk. Og hvor Finn havde brilleret med at fortælle kommunens kultur- & turistchef hvorfor alting var helt forkert i forhold til turisme.

Et møde, der iøvrigt var et af de muntrere indslag - lidt morsomt at en så lille by, har et helt rådhus med borgmester og turistchefer med videre.

Det bliver så afgørelsens time næste gang - hvor der ikke længere er undervisning, men det giver jo også meget god mening, da der ikke længere kan opnås helle. Det bliver selvfølgeligt lidt vemodigt at det stopper, men på den anden side kan der vist heller ikke koges meget mere suppe på den historie; de seneste afsnit har faktisk i forhold til de tidligere været noget tynde, og jeg tror ikke jeg var blevet drejet på, hvis jeg ikke allerede havde været det.

Men det skal blive interessant at se hvem der vinder Mette og Michael eller Josephine og Casper - selvom der vel ikke kan være meget tvivl om hvem der er favoritter.

Lige meget hvem der vinder, håber jeg da så der kommer et opfølgende program om hvordan det så er gået sidenhen.

I øvrigt - ret smart jakke Eva Ravnbøl havde på i starten af udsendelsen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: