Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 10. november 2009, kl. 13.00

Meget god timing!

Inanna var igår inde på, om det ikke var lidt dårlig timing med ny computer, samtidig med at internettet stryger.

Men faktisk er den ret perfekt. Hvis det bare ikke varer for længe. For idag modtog jeg Dragon Age: Origins med posten. Så alt er lagt op til at gå i totalt nørd mode, med den totale spilfordybelse den næste tid. Uden et lokkende internet til at kæmpe om opmærksomheden.

Jeg er dog nok nødt til at vove mig ud i verden ind imellem, for dog lige at få checket mails - så jeg håber da heller ikke det varer for længe.

Men lige nogle dage væk i en anden verden kan jeg vist godt nyde.

(Er dog også lige nødt til at sørge for unger indimellem - hvad gik lige galt med planlægningen dér?)

Det betyder jo også, kære læsere og læsinder, at I nok må indstille jer på at jeg er særdeles fraværende herfra de næste dage. Og jeg har ikke engang forberedt et hudorme-epos til jer. Forhåbentlig har jeg jo så en masse historier til jer, når jeg vender tilbage. (Og jeg kan nok ikke helt holde mig være fra korte bemærkninger, når jeg alligevel checker mail.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Annika sagde ...

Tak for at vi slipper for flere hudorme!!

Send røgsignaler hvis du har brug for en ladning nørdevand eller andet livsvigtig proviantering.