Leoparddrengens
Public Key

søndag den 8. november 2009, kl. 17.59

Det er for galt!

En del vil nok undre sig  over at jeg kan hidse mig op over Vild med Dans, i det hele taget er der nok mange der vil undre sig over at jeg ser det. Men jeg kan  altså meget godt lide det, generelt, og jeg interesserer mig jo altså også noget for dans.

Nu har jeg så lige set genudsendelsen fra i fredags, hvor Lisa Lents røg ud.  Det havde jeg  jo set på spisesedler, men  jeg  var ikke klar over hvordan - og det overraskede mig, da hun - efterhånden sammen med Malene Belafonte - var min favorit til at vinde.

Og det absurde var, at det netop var de to der havnede i omdans;  på trods af at de lå i top efter dommernes karakterer.

Jeg ved godt sms-stemmer tæller tungere end dommernes ved pointlighed, men som stillingen var, burde det være et umuligt udfald. Så jeg er ret sikker på,  at TV2 har været inde og  lave deres egen afgørelse, for at bevare Casper Elgaard i programmet. Ikke fordi de synes han danser specielt godt, men  fordi han er den eneste tilbageværende mand.

Og det synes jeg ærlig talt er for meget. Eller, egentlig ville det  være ok, hvis de var åbne omkring det, men det tør de nok heller ikke.

Nu håber jeg så på Malene Belafonte, men jeg er ikke sikker på jeg gider se det mere.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Rie sagde ...

Det kunne også være, at der ikke er nok mænd, der ser programmet, og efterfølgende stemmer.

Kvinderne, der sidder hjemme i de små stuer, døjer muligvis med mindreværdskompleser pga de to labre blondiner - så ingen stemme til dem...og slet ikke når der er en cutie som Elgaard med ;o)

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det kan forklare sms-stemmerne. Og det kan jeg godt godtage - og jeg forstår godt at seerne kan have andre grunde til at stemme på nogen end den rene dansekvalitet - jeg syntes da også det var herligt da Skibby i sin tid blev ved at klare sig videre.

Jeg kan bare ikke forstå hvordan det kan lade sig gøre at skubbe begge de højst placerede (i følge dommerstemmerne) i bund via sms-stemmerne.

Eller sagt på en anden måde: jeg kan ikke forstår hvordan Elgaard undgik at komme ud i en omdans, med hans bundplacering.