Leoparddrengens
Public Key

søndag den 8. november 2009, kl. 18.11

Nyt udtryk

Tidligere var jeg  i fakta, hvor jeg så en større stabel kartofler på glas.

Det er der jo sådan set ikke noget usædvanligt i. Jeg har godt nok altid undret mig over hvad man skal med de der kartofler på glas, jeg har svært ved at se fidusen, men jeg ved de eksisterer.

De her glas indeholdt så ifølge etiketten Perlekartofler. Og det fik mig til at tænke, for jeg har hørt om perleløg, men aldrig om perlekartofler. Og efter Perlemors optræden i foråret har det været meget svært for mig ikke at vende ord indeholdende perle på forskellige leder og kanter.

Og så poppede et udtryk, et udråb,  ind i min syge hjerne. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad man skal bruge d et til, men jeg kan egentlig meget godt lide det; det er lidt sjovt på flere planer. Og hellere bruge det pro-aktivt, ellers ender det vel med DF hugger det, og bruger det som valgslogan(?).

Anyway, udtrykket er: Hyp, alle mine perlekartofler!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: