Leoparddrengens
Public Key

fredag den 13. marts 2009, kl. 18.40

Fredagsplaner

Nu laver jeg om et lille øjeblik en portion vodkasmoothie, og knalder ud til en del TV med videre. Regner så med at dukke op på Amigo ved 2-½3 tiden - som Zappo. Det må være hans tur i aften - og nu har jeg jo så også planer om et lille eksperiment ekstra :)

Hvis der er dødt på Amigo Bar kan det være jeg tester Ideal Bar, men der er jo konstant dødt for tiden, så det bliver vel den sædvanlige pendul-tur i så fald.

Jeg er iøvrigt blevet bedt om at specificere, af hensyn til blondiner med videre, at når jeg taler om Amigo er det beværtningen i Schønbergsgade på Frederiksberg (grænsen til Kbh V) - og ikke saunaklubben i Studiestræde... så skulle det være slået fast!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

12 kommentarer:

Erna sagde ...

Blondinen takker. Det er jo ikke sådan lige til finde ud af.
Men Zappo? Er du så klædt på som isen, med en masse farver?


P.s Glæd dig til Watchmen - den er skøn!

Leoparddrengen sagde ...

Næhnej, Zappo, sølvdjævlen, er det sølvfarvede medlem af gruppen - tænk Silver Surfer... :)

Godt at høre med Watchmen!

Erna sagde ...

Haha på den måde... Man kan jo aldrig vide.. Og jeg skulle godt nok grave langt ned, for at finde "De 4" ;)

I et øjeblik forestillede jeg mig noget meget farvestrålende og sødt og lækkert.. Nok fordi jeg var sliksulten ;)

Leoparddrengen sagde ...

Man kan jo eventuelt bruge labels til en kviksøgning - så behøver man ikke gå mange måneder tilbage :)

Zappo ikke farvestrålende, sød & lækker? Det forstår jeg ikke?!? ;)

Uden Relevans sagde ...

nåårh den Amigo :D

Erna sagde ...

Zappo = fræk og sexet og smooth ;)

Zapp= sød og farvestrålende og lækker.

Leoparddrengen sagde ...

Og Zeppo = den yngste af Marx Brothers...

Erna sagde ...

Søde Leoparddrengen, det kan være jeg ikke dukker op idag. Er tvunget til fest på Uni, men imorgen? Total Amigodate?
Evt på Amigo sauna ;)

ps din vodkasmoothie --- we looooooove

Leoparddrengen sagde ...

Well, regner også med at gå ud i morgen, så uden at kunne love noget, no problem - at kalde det date vil dog nok være lidt meget, jeg kaster jo mere eller mindre min krop i grams; eller hvad man nu skal kalde det. (Og danser altså for det meste solo, hvis det ikke skulle være fremgået.)

Det bliver i øvrigt nok som Leoparddrengen imorgen.

Erna sagde ...

Vodkasmoothien er meget farlig....

Jeg kaster også min krop i grams.. so no probs ;)

Steen AA sagde ...

Amigo holder - god stil!

Leoparddrengen sagde ...

Det er jo det det gør :)