Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 15. maj 2013, kl. 21.08

Vulgærdemokrater!

Det var i dag der var demonstration mod Offentlighedsloven, som blev et fint arrangement med ganske mange mennesker i betragtning af det usexede emne, og en bred repræsentation. Således var alle politiske ungdomspartier repræsenteret ved talere, bortset fra DSU der åbenbart ikke turde demonstrere mod de voksne. Den del er lidt trist, og lover ikke godt for fremtiden.

Ellers så jeg bedstemødre, Piratpartiet, børnefamilier, journalister, happeningen Mørklægningspartiet, Liberal Alliance, Venstres Ungdom, kendisser, ikke-kendisser. Hvad jeg undrede mig lidt over jeg ikke så var autonome - emnet er dog nok for kedeligt til dem. Selv Venstres Jan E. Jørgensen var der - vist nok dog blot som observatør. Men det er da også fint!

Men dagen har også fået fyret op under Søren Pind, som allerede fra om formiddagen svingede sig op - med tweets der ganske klart viser hvor han står i forhold til åbenhed og virkelighedsopfattelse - og gav mig ny indsigt i hans hykleri og arrogance. Ganske som hans partifælles vidunder-tweet fornylig fortjener de at gemmes til eftertiden:Men en ting må man lade herr Medlem af Folketinget for Venstre, Søren Pind, vulgærdemokrati er fandeme et godt ord! Så det tog vi til os på twitter - og jeg endte endda med at lave en webshop med merchandize ...

Jojo, humøret er skam højt, midt i det politiske dynd.

[Opdatering: 23:30] Men se selv indslag i TV Avisen - synes du det svarer til herr Pinds billede af rene Kommunister, Journalister & Enhedslistefolk? Men, åh - jeg glemmer jo: TV Avisen er jo befolket af Journalister (og sikkert også Kommunister og Enhedslistefolk), så naturligvis er der tale om manipulation! Men jeg giver Pind ret, der er fejl i indslaget: Underskriftindamlingen ligger ikke på Facebook, den ligger lige her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Husmoder sagde ...

Man bliver så træt, når Pind går i gang.

Men hvad jeg også bliver træt af, er ham fra LA som straks benyttede chancen for at føre valgkampagne. Ja, jeg ved godt, at han har ret i, at vi jo bare kan huske denne sag ved næste valg. Men hvornår startede lovforslaget, kære ung-liberale menneske (spørger jeg retorisk)
Selvpormovering på vegne af andre er smagløst!

Leoparddrengen sagde ...

Jeg er faktisk uenig med dig.

For det første mener jeg det er vigtigt at politikerne bliver mindet om, at det her får konsekvenser ved valget.

Og for det andet handlede det han sagde jo ikke om, at man så ved næste valg skulle stemme på blå blok, for de kunne ikke finde på den slags - han sagde man skal stemme på nogen, som ikke går ind for den lov, og det indbefatter jo altså også Enhedslisten.

Nej, jeg syntes det var helt i orden.