Leoparddrengens
Public Key

fredag den 22. maj 2009, kl. 23.37

Mobil applikatør

som jeg skrev for nylig, kunne jeg godt have lyst til at prøve en telefon der kan lidt mere end min gamle Nokia. Og helst en android-kørende, da jeg jo er meget til Google og ikke så meget til Apple (computernørden i mig).

Well, der er jo stadig ingen android-kørende telefoner i Danmark, men nu har jeg opdaget at man kan downloade et gratis SDK, og programmere applikationer til den.

Så nu har jeg foreløbigt downloadet det, og vil kigge lidt på dokumentationen. Det kunne faktisk være et ret spændende hobby projekt, det åbner jo for mange muligheder - i sær da der også er integration til en del google-tjenester.

Så nu mangler jeg bare lidt inspiration til hvad der kunne fikst på sin mobil, så laver jeg sgu en killer app!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Erna sagde ...

Vil liiige henlede din opmærksomhed ;) -->

http://ahmetspahic.blogspot.com/2009/05/looking-for-my-leopard.html