Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 31. januar 2009, kl. 14.21

Må have flere dragter

Er allerede ved at komme i "hvad skal jeg dog have på" mood. Har egentlig mest lyst til Leoparden, men det er ikke så længe siden med den. Shade gemmer jeg lidt på endnu. Så egentlig er det Corrosives tur, men jeg ved ikke - jeg er vist ikke i grønt humør idag.

Nå, der er tid nok. Fik ellers venligt tilbud fra co-bloggere om at møde op et sted, for nogle øl - kunne også have været fedt, men desværre lidt kort varsel. Og ved heller ikke lige om det pågældende sted ville være noget for Zappo - på den anden side rendte jeg ind i nok kegleperler alle mulige andre steer, så det havde nok ikke gjort den store forskel. Man kan godt mærke det er payday weekend, og det er vel ekstra forstærket af at det er næsten halvanden måned siden sidst, for de der fik sidste paycheck inden jul.

Ren Klondyke stemning.

(Men er ved at være træt af bogstaveligt at give kvinder orgasme med mit højre lår - for at opdage bagefter de er i selskab med mænd, som slæber af med dem efterfølgende. Jeg ved ikke om udnyttet er det rette udtryk, for det føler jeg mig sådan set ikke - men synes godt man kunne være mere upfront omkring det at man har mand med, inden jeg begynder at sætte næsen op efter at der også skal ske noget for mig(?). Rent bortset fra jeg vel også risikerer at en af de mænd skal tage det ilde op, at deres kvinde har en affære med mit lår??)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.