Leoparddrengens
Public Key

fredag den 30. januar 2009, kl. 21.32

Forsinket julekalenderindslag

Efter decembers IT-Factory julekalender, har det godt nok været småt med snapsene i januar (jeg regner ikke med nedskydning af HA-Sandberg har noget med den sag at gøre).

Men der kommer da et skvulp indimellem - som idag, hvor det kommer frem, at JMI Invest altså lige stod og manglede lidt likviditet; og så aftalte Jensby og Bagger-drengen altså lige, at JMI skulle have lidt afkast på forskud, og derudover lidt lån af IT Factory... uden lige at involvere hverken bestyrelse eller generalforsamling i hverken JMI Invest eller IT Factory i det.

Synes sådan set det er ligegyldigt om de to repræsenterede en meget stor del af aktionærerne i de to selskaber tilsammen; ikke at inddrage andre i sådan en beslutning virker helt utilstedelig på mig, og hvis jeg var medaktionær i JMI Invest ville jeg alvorligt overveje en politianmeldelse mod Jensby for mandatsvig.

Der er næppe nogen tvivl om at hvis han havde villet havde Jensby og/eller Bagger have kunnet gennemtrumfe en sådan beslutning; og de andre ville sikkert også have været helt med på det. Problemet er, ved ikke at tage andre med på råd er de andre blevet foreholdt oplysninger, som de retteligt burde have fået.

Men jeg er selvfølgelig heller ike helt objektiv - jeg indrømmer gerne at Jensby på mig fremstår som både usympatisk, inkompetent og et fjols.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.