Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 27. januar 2009, kl. 20.32

Kender du typen?

Jeg interesserer mig som regel ikke meget for boligindretning, men har lige set Kender du typen - et eller andet skulle jeg jo se mens jeg spiste... og må sige, ham Jim Lyngvild bor sgu fedt - sådan kunne jeg godt bo, hvis det ellers var en lejlighed i byen; og der måske blev skruet en anelse ned for det bøssede.

Men godt nok et fedt mix - og et helt værelse afsat til figurer; personligt ville jeg jo nok bruge det til D&D minier, men LotR går da også an.

Ville godt nok skulle bruge en stuepige til at holde orden på al den plads. Og tør slet ikke tænke på hvordan der ville se ud efter en uge med børnene...

(Men who the fuck er Jim Lyngvild? Aldrig hørt om ham før. Hører åbenbart til helt forkert segment?!)

[Opdatering juni 2010]: En del googlinger havner her, fra folk der ønsker at se/gense programmet. Jeg har været inde og se på DR, men tilsyneladende er det ikke muligt - jeg kan ihvertfald ikke finde noget link til at se programmet. Men her er siden for dette afsnit af Kender du Typen (afsnit 4/8, 2009 - 27/1 2009).

Ceterum censeo Facebook esse delendam.