Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 4. december 2008, kl. 20.26

Pernille

Og så er Pernille Rosenkrantz-Theil gået hen og blevet Socialdemokrat. Gad vide om det holder - og gad vide hvordan det skal spænde af.

Er selvfølgelig lidt overrasket over hun ikke går til SF, men hun synes vist Villy Søvndal er lidt for popsmart.

Men hun er stadig, selvom jeg ærligt skal indrømme jeg ikke rigtigt fatter det her seneste træk, min politiske heltinde. Stemte jo også på Asmaa sidst, og synes godtnok ikke Enhedslisten har fået en brik ud af det i denne periode, selvom der skulle have været masser af muligheder - især efter SF har givet mere plads.

Så regner under alle omstændigheder ikke med at stemme på dem næste gang. Men socialdemokratiet? Så langt tror jeg ikke jeg flytter mig - så skal der godtnok laves om på meget - først og fremmest udlængepolitisk.

Har jo faktisk siddet ved siden af hende engang - på soklen til rytterstatuen foran Christiansborg (Frederik VII?), samme dag Irak-krigen blev vedtaget. Men fik ikke talt med hende - det var der en del andre der ville.

Men jeg ønsker ihvertfald Pernille alt muligt held og lykke med projektet: at få et fornuftigt socialdemokrati ville ikke være skidt. Men må sige jeg er noget skeptisk for sandsynligheden af at det vil lykkes.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: