Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 27. juni 2012, kl. 19.29

#twitterhjerne: Hjælp til twitterguide: Apps!

I sidste uge spurgte jeg på twitter om nogen havde lyst til at skrive nogle gæsteindlæg til twitterguiden om diverse apps man kunne bruge til twitter. Det gav desværre ikke den store respons (jeg fik dog et par links, tak for det!).

Grunden til jeg sprøger, er at jeg ikke selv har kastet mig ud i at undersøge markedet - jeg bruger kun standard twitter på web, og så Twitter for Android, altså en "officiel" klient. Men der findes jo et væld, og med forskellige styrker, og til forskellige platforme.

Så nu beder jeg så om hjælp på ægte twittermaner: skriv et tweet om din foretrukne klient, med hvad den hedder, hvilken platform (altså web, iOS, Android, Windows etc) det er, og hvad du synes er godt ved den. Og skriv det til hashtag #twappsdk - skriv eventuelt flere tweets hvis du bruger til flere platforme, eller du bare gerne vil nævne forskellige. Så samler jeg op på det og lister alle tweets om det i et kapitel om Apps, som stort set kun vil indeholde den tweetliste.

Så er der da for alvor tale om en twitterguide!?

(Og RT gerne :) )

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: