Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 4. januar 2012, kl. 00.03

Velkommen på Twitter - de første skridt

Twitterguiden er flyttet - her finder du twitterguidens kapitel om de første skridt på twitter.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

10 kommentarer:

TwomasC sagde ...

Gode råd.

Jeg tror det jeg kan tilføje er: hop ud i det og deltag. Det kan godt være at du læser noget som virker lidt internt, men du er altid velkommen til at hoppe ind i en dialog, hvis du har noget at tilføje.

Og glæd dig: der venter mange sjove/interessante oplevelse når du lige er kommet over det første bump..

Anonym sagde ...

Tak Leo - det var lige hvad jeg havde brug for!

Leoparddrengen sagde ...

@TwomasC
Jep, også et godt råd!

@imangelafbedre
Selvtak - godt at høre at det kan bruges!

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Jeg er også enig i at det er en god velkomstguide til twitter... bortset fra et springende punkt. At være sig selv med eget navn, så man ved hvem man taler/skriver til. Det er et stort minus for mig ikke at vide hvem jeg skriver til her - og potentielt på din twitterkonto. Måske er det bare mig. Men som sagt, jeg er ellers enig!

Leoparddrengen sagde ...

Beklager du har det sådan, men fair nok. Som superhelt er det dog problematisk at afsløre sin hemmelige identitet, så det gør jeg ikke.

(Bortset fra det er jeg ret uenig - jeg mener at det kan være værdifuldt med anonyme profiler. Og så længe de ikke misbruges til spredning af injurier med videre, kan jeg ikke se det store problem i det.

Men det er klart at ens profil og det man siger, sandsynligvis tillægges mindre vægt som anonym - ihvertfald til man har opbygget en goodwill over noget tid, hvor folk finder ud af hvad profilen står for.

Men det er nok ikke det rette forum at tage den diskussion her?)

abuu naiman sagde ...

Tak skal du have ven: )

Anonym sagde ...

Fedt med an guide - jeg linker den videre hvis det er ok :)

Leoparddrengen sagde ...

Det er du mere end velkommen til - jeg er bare glad for hvis den kan bruges :)

Troels sagde ...

Med Chrome på Win XP er der ingen s'er i din tekst, hvilket gør den meget svær at læse (de er erstattet af et slags punktum). Bare til info.

Leoparddrengen sagde ...

Hej Troels -

Jeg har hørt det før, det er vist noget der sker for enkelte indimellem. En refresh (F5) plejer at afhælpe problemet.

Det har vist ikke noget med hverken Chrome eller Win XP at gøre, det rammer tilfældigt - og skyldes sandsynligvis at jeg bruger en Google-font. Har tænkt at lave den om til en mere standard én, men har ikke lige fået det gjort.

Men tak for at gøre mig opmærksom på det (og minde mig om det)!