Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 24. maj 2012, kl. 23.55

Den navnkundige twitter-kendis...?!

Ja, så er jeg jeg vist nødt til at indse det. Jeg er nu berømt. Og berygtet. Ovenstående betegnelse er nemlig møntet på mig, i denne artikel på dr.dk. Ikke nok med det, jeg havnede også på dr.dk/Nyheder-forsiden. Lige ved siden af Mads Mikkelsen:

Heldigvis kan jeg endnu gå på gaden uden at blive genkendt - en af fordele ved hemmelig identitet, nemlig. (Men det er altså lidt svært ikke at blive lidt selvfed - i tirsdags havde jeg top-tweet på tagget #escdk, som var nummer 2 mest trendende tag globalt!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

Husmoder sagde ...

Bravo! Nu er jeg jo også tweeter - Dog slet ikke med så mange followers som dig. Men jeg følger dig. (under mit rigtige navn) og jeg må sige, at du er god:)

Uden Relevans sagde ...

your 15 minutes have just started :)

Leoparddrengen sagde ...

@Husmoder
Tark! :)

@Morfar
Jeg tænkte det samme - tik-tak... (næste gang man hører om mig er jeg nok for retten, efter at have bedøvet nogen med tvivlsomme drinks.)

Steen AA sagde ...

Det går jo helt i selvsving, det dersens twitt-noget. Gu' ved om det er noget for mig?

Leoparddrengen sagde ...

@Steen AA

Jeg synes da du skulle prøve - we all float down here :)

Nej, alvorligt, det er et herligt sted, synes jeg. Hvis du gør, kan du eventuelt benytte min twitterguide.