Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 10. januar 2012, kl. 11.39

#hashtags ("Hvad er det med de firkanter på twitter?") - flyttet

Twitterguiden er flyttet - her finder du twitterguidens kapitel om hashtags (#) på twitter.

Læs i stedet her hvis du leder efter vejledning i brug af hashtags på Facebook.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

6 kommentarer:

Trine Nebel sagde ...

Kære Leoparddreng

Tak for fem gode og meget informative indlæg om, hvordan man bruger Twitter. Din guide kunne mange have glæde af.
Jeg lavdede selv, i forbindelse med en opgave på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, en guide til at blogge med succes. Jeg lagde den på en blog, der KUN blev oprettet til dét ene formål, og som derfor reelt ikke er en rigtig blog, men dog et sted, hvor nye bloggere kan få lidt startinformation om at blogge (www.blogmedsucces.wordpress.com).
Det tager lang tid at lave sådanne guider, og det har dine 5 indlæg også gjort, og faktisk har dine indlæg om Twitter stof nok til en lille brugerhåndbog. Så tak for det store arbejde med at dele gratis viden ud, andre kan have stor glæde af!
Mange hilsner fra Trine.

Leoparddrengen sagde ...

Tak, tak! (Og der kommer i øvrigt mere end de 5...)

Og tak for link til din blog-manual, det ser også ud til at have været et større arbejde. Jeg vil kigge nærmere på den ved lejlighed, og laver muligvis en selvstændig omtale af den - det værste ved sådan nogle guider er jo hvis ingen kan finde dem!

I første omgang lige link til din blogmanual i klikbar form :)

Jeg har også overvejet om jeg skal pille twitterguiden ud som selvstændig ting, når den er færdig - men jeg kan egentligt meget godt lide at min blog indeholder lidt af hvert. Så jeg tror jeg holder den her. Det må tiden vise.

Unknown sagde ...

Hej Leoparddreng

Jeg søger lidt hjælp ifm. hashtags, og faldt i den forbindelse dit blogindlæg. Jeg er lige begyndt at twitte på @Moreeyescom og @CHgChristiansen. Jeg har brugt hashtagne #politietefterlyser, #efterlysning og #goderåd, men uden at jeg kan søge mine tweets frem efterfølgende. Kan du måske hjælpe med en god forklaring på det?? :-)

De bedste hilsner fra Christian

Leoparddrengen sagde ...

Hej Christian -

Jeg har kigget på det, og det ser godt nok noget mystisk ud - jeg må tilstå jeg ikke har nogen forklaring.

Jeg har også kigget på denne supportside, men kan ikke se hvordan du skulle have nogle af de problemer.

Jeg kunne være lidt nysgerrig ifht hvilken klient du har tweetet med - og om du altid har brugt den samme? For måske er der et problem med det tegnsæt den bruger, bliver oversat forkert et sted.

Interessant er det også at nogle hashtags åbenbart virker - dom #Dusør og #godttip

Jeg har ingen forklaring - hvis jeg var dig ville jeg prøve at sende et tweet til @support fra @MoreEyescom, fx:
@Support Hi, have problem finding my tweets via hashtags, see for ex search http://twitter.com/#!/search/realtime/%23Politietefterlyser irgt http://twitter.com/MoreEyescom/status/232464873316048896, can U hlp, pls?

Ved ikke om det giver noget, men et forsøg værd. (Har iøvrigt checket, 139 tegn :) )

Vær iøvrigt opmærksom på, at #Efterlysning åbenbart også bruges på svensk, du bør msåke overveje #efterlysning_dk eller lignende i stedet.

Unknown sagde ...

Hej Leoparddreng

Jeg lovede dig et svar hvis jeg fandt en forklaring på hvorfor jeg ikke kunne finde mine hashtags.
Jeg fik desværre ikke noget svar fra Support.
Jeg testede lidt videre selv og fandt ud af at det var den måde vores Social share btn fra 3. parts leverandør leverer linket til den pågældende side, som ødelægger hashtagget. Hvis jeg fjerner linket eller deler links fra andre sites er der ikke noget i vejen med hashtagsne!

Spøjst (irriterende)- jeg skriver en lille fejlrapport til dem i stedet :-)

Håber det kan bruges en anden god gang :-)

Bedste hilsner Christian

Leoparddrengen sagde ...

Tak for info - interessant nok, det må næsten være noget med noget encoding, så der kommer skjult "smat" med i hashtags, som derfor ikke kan sammenlignes med "rigtige" eller ikke kan indekseres ordentligt.

Men surt, ja - det må da være et vigtigt problem for dem at få styr på, skulle man tro!?