Leoparddrengens
Public Key

fredag den 13. januar 2012, kl. 10.40

Nyt design

Jeg har opdateret udseendet en smule - jeg tænkte med alle de gæster jeg får for tiden, der leder efter blandt andet Wordfeud ord med C, så tænkte jeg, at det måske var en meget god idé hvis de også kunne læse det. Især efter jeg har fået et par spydig bemærkninger ovre på Twitter.

Nuvel, de var sådan set på sin plads. Men det hører sig altså til her med et noget outreret design, det er del af konceptet. Men nu har jeg så modereret det en smule, så indhold burde fremstå mere læsevenligt - samtidigt med at jeg kan bevare de livsvigtige pletter.

Hvis man har noget at brokke sig over i den anledning, er dette stedet at komme med det :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Leif Kindler sagde ...

Top dollar. Var lidt irriteret over den mgl. læsevenlighed.

Husmoder sagde ...

Jeg har ikke noget at brokke mig over