Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 23. november 2011, kl. 12.29

Vekselstrøm - det var noget man havde under krigen

P2 på radioen flytter til digitalt og til net. Så nu kan gamlingerne ikke finde programmet :


(Ganske underholdende klip, synes jeg - også selvom jeg bliver betalt for at at du ser det.)

Selv hører jeg stort set aldrig radio, så jeg slipper vist for at rode med skruetrækkeren. Men de skal nok blive glade for det i længden - jeg er ihvertfald stadig lykkelig for digitaliseringen af TV-signalet. Som gør at jeg - der bruger gammeldags stueantenne til æterbårent signal - ser flere kanaler, og ser dem helt skarpt, i modsætning til det dobbelte billede jeg havde i gamle dage. Det var nu også en omlægning der var en del sjov med, den nat det skete.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: