Leoparddrengens
Public Key

søndag den 26. juli 2009, kl. 23.11

PostDanmark Rundt


For de som holder af touren og cykelløb i det hele taget, kan jeg anbefale at gå og se the real thing, i form af PostDanmark Rundt. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, men man får da en fornemmelse af løbet.

Jeg selv plejer at være der med ungerne på opløbsstrækningen på Frederiksberg Allé - ca 175 m fra mål. Det kommer vi så ikke til i år, for vi er jo sydpå.

Men jeg kan kun opfordre til at prøve det - jeg glemmer aldrig første gang jeg var der, og opdagede hvordan man ligefrem kan mærke lufttrykket fra et felt som passerer forbi - næsten lydløst, bortset fra en smule summen fra kæder.

I år er det søndag den 2. august på Frederiksberg Allé. Og så er det iøvrigt også ret meget folkefest - hvis man er i det humør kan man bestemt møde mange mennesker, få sig nogle pøller og nogle fadøl. Det har tit haft lyst til at slå mig løs i, men har jo endnu altid skulle været ansvarlig forælder.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: