Leoparddrengens
Public Key

søndag den 26. juli 2009, kl. 21.43

Afsked

Farvel til Tour de France. Et interessant et af slagsen, men det har altså ikke budt på de allerstørste oplevelser, efter min mening. Mon ikke det kommer i løbet af de næste år, når de unge folk får vokset sig rigtigt til?

Ellers en dag præget af noget for sen opvågnen, efter alt for sen gåen i seng. Og at jeg skulle overtage børn, og havde en hel masse planer, som jeg selvfølgelig så ikke havde tid til.

Og at overtage børn - efter 3 uger - var selvfølgelig herligt, men man har jo helt glemt hvor omfattende det er.

Så jeg har lidt travlt her til aften; der skal ordnes lidt af hvert inden vi tager til Marielyst imorgen. Ikke mindst har jeg jo planer om at lægge lidt til jer, mine kære læsere, så I ikke kommer til at kede jer alt for meget. Eller glemmer alt om mig.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: