Leoparddrengens
Public Key

søndag den 15. februar 2009, kl. 06.04

Ætsende

Phew. Slut med byture indtil om 14 dages tid. Hård men sjov nat. Der var godt nok to kegledronninger iblandt (usædvanligt at det er kvinder der er for langt ude på den måde), så måtte søge tilflugt på Ideal Bar en kort periode (det plejer at være den anden vej), men der var musikken for syg, så vendte tilbage til Amigo.

Og hvad er der at sige, vel egentlig ikke så meget. Fik danset en del... en hel del; mine fødder er ihvertfald trætte. Lidt pudsig ting var en drag der kom efter arbejde, og først kiggede på mig som "hmm, hvad skal det der nu gøre godt for", men senere roste outfit & levering. Ellers er en anden pudsighed, at det faste spørgsmål til mig nu, istedet for "hvor har du lært at danse sådan?", er blevet "hvor har du den dragt fra?". Corrosive tiltrak ihvertfald en del opmærksomhed, men det er lidt sjov for jeg kan mærke forskel på respons i forhold til hvad dragt jeg har på.

Til nye læsere der leder efter den oplysning, kan man finde sagaen ved at checke etiketten heldragter - klik herunder på ordet.

Hvis man vil have præcis link til eBay forhandler må man skrive til mig...

(Og, jo, skal med: fik danset et par danse med en der forstår det - og iøvrigt er ufatteligt smuk; tror jeg har nævnt hende før. En fornøjelse!)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: