Leoparddrengens
Public Key

søndag den 15. februar 2009, kl. 17.56

90210

Havde vist ikke helt ret i målgruppen - eller det ved jeg egentlig ikke, jeg tror bare ikke de helt selv har styr på den.

Virkede umiddelbart noget rodet, men de oprindelige Beverly Hills tog også nogle afsnit før man var kørt ind på dem, så det er vel ok. Men jeg er irriteret over casting, især af den ældre generation - og mest af alt, at det ikke er til at se forskel på generationerne. Det er da meget muligt det faktisk passer på Beverly Hills, men det er altså lidt forvirrende at se på.

Og det virker altså også som om scriptwriter har læst lidt meget I am Charlotte Simmons inden - også en god bog, men synes det smitter lidt meget. Og en sort Brandon, som spiller lacrosse? Er det fordi de har fået ny præsident, eller hvad sker der lige der??

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Erna sagde ...

Er det ikke fordi det skal forestille en slags forlængelse af det gamle Beverly?
Men jeg vil give dig ret i, at det er lidt overdrevet på en måske tam måde.

Jeg giver det dog en chance, selvom den nye "Brenda" er ufatteligt tynd!
Det er altid sjovt at se Hannah Zuckermann-Vazques og Erin som voksne.

Leoparddrengen sagde ...

Jo, selvfølgelig er det en forlængelse. Jeg har bare lidt svært ved at finde ud af om de satser på en remake, skruet de her 18 år frem, eller en "BH 90210 - 20 år efter".

Da jeg oprindeligt læste om projektet havde jeg egentlig troet de mente det sidste, men det lader til egentlig mest at være det første - en "BH The Next Generation" model.

Det har nok også noget at gøre med hvem af de gamle de har kunnet få til at deltage, det lader jo til kun at være Kelly & Nat der er med.

Jeg har lidt idiosynkratisk modstand mod Erin-karakteren, eller rettere skuespillerinden; hun lyder fuldstændig som Tiffany-Amber Thiessen/Valerie. Og karakteren Valerie står for mig for indvarslingen af at Beverly blev en soap i traditionel forstand, med fokus på intrigen.

Men forhåbentlig kan der abstraheres fra det henad vejen, hvis jeg altså ender med at hænge på. Men nogle søndage endnu skal da nok prøves!