Leoparddrengens
Public Key

fredag den 20. februar 2009, kl. 19.15

Area management

Det er vist betegnelsen for at anbringe varerne i butikken på en så strategisksmart måde, at der bliver solgt mest muligt.

Handlede lige ind i fakta-Q på vej hjem, og så imponerende negativ brug af area management: De har flyttet rundt på varer så slik mv er kommet hen direkte foran en af kasserne - og det er jo en klassiker. Desværre har de ikke tænkt på, at det også er der de stiller varer som endnu ikke er pakket ud og sat på plads (og hvis man kender fakta vil man vide, at det som oftetst er tilfældet at et par paller venter).

Så i dag, da jeg målrettet gik efter slikket - skulle sørge for forsyninger til Disney-sjov, det eneste tidspunkt børnene får decideret slik i mit hjem - var det umuligt for mig at få fat på. Så endte med at droppe det (og måtte så senere ud i en anden forretning).

Så det var nok en meget god idé på papiret med den omrokering, men jeg vil kalde den en katastrofe i praksis - at miste slikomsætning om fredagen kan ikke anbefales.

Men med de engagerede medarbejdere fakta råder over, er jeg sikker på der nok skal blive givet besked om uhensigstmæssigheden til ledelsen om 6-7 år, så det er jo ikke noget rigtigt problem.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: