Leoparddrengens
Public Key

mandag den 24. november 2008, kl. 22.32

fakta

Må altså tilstå jeg holder meget af den forretning - også selvom de har ødelagt Dansk Pilsner i deres uhellige alliance med Harboe.

Men kommer f. eks. ind i min lokale butik idag, hvor to medarbejdere står og diskuterer hvor ulækre varerne er - især havde de kastet deres kærlighed over nogle dåser med fiskeboller. Jeg roste dem så for at de lovpriste varerne så imponerende, hvortil de svarede at det var sgu ligemeget, der var da alligevel ingen der kunne finde på at købe dem.

Hæ. Et eller andet sted minder fakta mig mest af alt om de små supermarkeder/købmænd man finder et væld af i New York; den samme ligegyldighed i forhold til kunderne og varerne - ikke at de er direkte uvenlige (som regel da - selvom det da også forekommer) - bare en total ligegladhed i forhold til jobbet. Giver ofte en herlig stemning og en snert af absurditet (ikke ironisk ment).

Og den, selv for vore dage, meget blandede medarbejderstab, etnisk set, er med til at fuldende indtrykket af New York. (For the record, de føromtalte medarbejdere med fiskebollerne var pæredanske.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: