Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 19. september 2012, kl. 08.37

Tip: Sådan får du et header-billede i twitter

Med den seneste udrulning af apps, har twitter indført noget som før kun var tilgængeligt for udvalgte partnere - header photo kalder de det.

Som er et billede, der kommer til at stå over ens feed, når folk kigger på ens profil via twitter på nettet - se for eksempel @Leoparddrengen. Jeg har lavet mit som leopardbaggrund, Med "Leoparddrengen" skrevet henover, der så glider over i en mørk bund.

Det nye, fancy, er så, at den også bliver vist på ens profil når man ser den i enten Twitter for Android eller i Twitter for iPhone/iPad. Og at det er blevet tilgængeligt for alle at få en. (Hvis man ikke har en vises bare en mørk baggrund).

Det er ganske enkelt at få sådan en: lav et billede (selvom det hedder photo behøver det på ingen måde være et fotografi) i minimum 1200x600 pixels (jeg ville nok gøre det præcist den størrelse), max 5mb.

Da der skal stå tekst henover i den nederste del af billedet, og denne tekst er hvid, ville jeg sørge for at holde  den nederste halvdel relativt mørk.

Og så er det ellers bare at gå ind og redigere din twitter-profil, gå i Design, ned i Customize Your Own, og der Change Header hvor du uploader dit billede.

Check resultatet ved at se dig selv på web og app (giv det evt lige et par minutter efter upload, tror der kan gå lidt tid før det er slået igennem alle steder) - og hvis det ser godt ud er det det. Ellers må du redigere billede og uploade igen.

Og det er sådan set det hele. Den officielle hjælp finder du her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: