Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 19. juni 2012, kl. 18.58

Samtaler og direkte beskeder (DM) - flyttet

Twitterguiden er flyttet - her finder du kapitlet om samtaler og DMs på twitter.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Lars Bo Christensen sagde ...

Jeg vil mene, at DMs netop er brugbare ift at nå en tweep med et vigtigt budskab. Ikke fordi det er hemmeligt, men fordi chancen er større for, at det bliver læst der, fremfor en tweet, hvor man er afhængig af, at ens follower er på Twitter. At nogen så ikke læser deres DMs er så en fejl fra deres side.
Jeg vil lige tilføje, at jeg ikke har oplevet de store tekniske problemer med mine DMs.

Leoparddrengen sagde ...

Det ville jeg give dig helt ret i hvis teknikken fungerede - men jeg har altså ofte haft problemer med det - og for eksempel flere gange været ude for først at modtage mail flere døgn efter DM'en er sendt.

Så udfra mine erfaringer er det mere usikkert end et almindeligt tweet.