Leoparddrengens
Public Key

mandag den 18. juni 2012, kl. 18.04

Danske politikere på Twitter

Diskussion af politik er noget af det mest faste på twitter, som regel under hashtagget #dkpol.

Længe har det været begrænset med aktive politikere - først og fremmest Radikale, og så en håndfuld aktive derudover - der ikke blot var repræsenteret af en Facebook-kobling, men på det seneste virker det som om der er sket et skred.

Det vil jeg gerne understøtte, og jeg har derfor lavet 3 twitter-lister med danske politikere: En twitterliste med alle ministre (Twegeringen) på twitter, en med alle medlemmer af folketinget (Twolketinget) på twitter, samt én med alle danske medlemmer af Europa-parlamentet på twitter.

Følg dem hvis du vil kunne få hurtigt overblik over hvad de siger, og hvem der er på. Og hjælp mig gerne med at vedligeholde, ved at give mig et praj hvis nye kommer på, eller hvis der er fejl.

Og, ja, jeg ved godt der er mange flere politikere i Danmark - lokale eller kandidater - men det her var klart definerede grupper, som var til at gå til.

Jeg har filtreret de fra, hvis tweets blot er automatisk genereret fra for eksempel Facebook.

Læs iøvrigt mere om politikere på twitter i min twitterguide.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jeg mener at poster tagget med #dkpol kommer på EB.dk ?