Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 20. september 2011, kl. 23.36

Don't Be Afraid of the Dark... og bare bryster

Er blevet bedt om at bringe nogle reklamer, og det gør jeg så ganske ukritisk.

Med for det første en forfilm til filmen Don't Be Afraid of the Dark. De skriver ikke meget om den, men så vidt jeg kan se taler vi klassisk gyser, og det ser lidt kedeligt ud. På IMDb kan jeg dog se, at filmen er fra 2010 - og ikke har fået pæne anmeldelser af brugerne. Så det er vist ikke en jeg gider se. Efter den omtale forstår jeg godt, hvis du ikke gider se traileren. Men så kan du scrolle lidt længere ned....


...her finder du nemlig en reklame for Jack & Jones. I sig selv en ret intetsigende reklame - men hvis nu jeg siger den indeholder bare bryster, så får det dig jo nok til at se den.... ikke?


(Jeg skal selvfølgelig understrege, at jeg betales meget beskedent hvis du starter filmene - hvis det ikke fremgik.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jeg klikkede.

Anonym sagde ...

Jeg klikkede også, på begge.
Tænker umiddelbart filmen kan gå an hvis man sætter forventningerne til at blive underholdt og ikke til det store gys.


Reklamen syntes jeg er lidt genial. måden den giver de typiske "gå i byen og pas på dig selv" tips et twist... Det ER en farlig verden for jer mænd ;-)