Leoparddrengens
Public Key

søndag den 7. december 2008, kl. 04.13

Lidt mere IT Factory

De seneste nyheder ra USA siger så, at Bagger har meldt sig på en lurvet station i LA, iført Armani og Rolex, og de derfor ikke rigtigt troede på ham. Men altså fandt ud han virkelig var eftersøgt - men da han ikke havde gjort noget ulovligt i USA ville de ikke holde på ham... Det sidste undrer mig en del, er det ikke det Interpol samarbejdet bl. a. er til for?

Whatever. Dansk vicepolitikommisær siger så, angående Baggers udtalelser om at det var pga afpresning med videre, at den tror han ikke på, hvorfor er han så ikke bare gået til politiet i Danmark.

Well, ikke at jeg vil sige at jeg tror på Baggers (indirekte) historie, men det kan jeg nu se mange grunde til - og jeg vil der hæfte mig ved, at han først melder sig, efter det er kommet frem at datteren er ført til et sikkert og ukendt sted.

Jeg vil ihvertfald ikke begynde at dømme manden på det nuværende grundlag - det eneste jeg er sikker på er at det er en utrolig historie, hvordan den så end kommer til at udvikle sig. Og på familiens vegne er jeg ihvertfald glad for han er dukket op til overfladen.

Og så synes jeg også ret klart det fremgår indtil videre, at ligemeget hvordan andre dele falder ud, fremstår Asger Jensby som en ret lurvet skikkelse.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: