Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 10. december 2008, kl. 22.19

En trist dag

Ihvertfald hvis man hedder Asger Jensby.

Først er det blevet lækket, at han står til at blive tiltalt for skattefusk af særlig grov karakter - se tidligere indlæg.

Og såviser det sig, at han ikke gik fra tidligere job i EDS (som han ved gud også fik lavet cykelsponsor kontrakt for) pga gensidig uoverensstemmelser, men han blev fyret på gråt papir, pga køb af værdiløse produkter - fra IT Factory/Stein Bagger.

Og sidst i dag hører man så også, at fru Bagger - med navnet Eva Snare - arbejde for IT Factory til for et års tid siden - hvor hun var ansvarlig for relationer til kunder omkring selskabets produkter. Det må have været et relativt fredeligt job - set i lyset af, at firmaet ikke havde hverken reelle kunder eller produkter. Men det kan jo måske undre, at hun ikke har spurgt sin mand hvad firmaet egentlig lavede - eller hun ikke har fortalt hvad de egentligt ikke lavede.

Men hun har jo nok fået en god løn - de ansatte (når man ser bort fra Bagger himself) i IT Factory har gennemsnitligt fået en månedsløn på 96.000, og hun har næppe hørt til gennemsnittet.

Disse sidste ting besvarer så også en del af min undren omkring at ingen udviklere har undret sig - som jeg bloggede om den anden dag. For det første har det jo nok hjulpet, at Jensbys kone har været placeret hvor hun var - for det andet kan man jo undrer sig meget, men stadig holde mund hvis hyren ellers er god nok. Og det lyder det som om den har været her, selv set ifht til de relativt gode lønninger man får som udvikler.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: